Nytårsmenu 2020

Nytårsmenu 2020

 

Nytårsmenu 2020

Forret

Valgfri forret fra hele menukortet

 

Hovedret

Kalvemørbrad

 med

glaserede rodfrugter
kartoffelgratin hertil choronsauce

Dessert

Nougat tærte, crème brulée og sorbet

3 retter 399,-

Vinmenu 250,-

Velkomstdrink, hvidvin, rødvin og portvin eller dessertvin

Forretter:
½ Hummer naturel
Med salat og 2 slags dressing
Fiskesuppe
Med stykker af fisk og skaldyr
Hummersuppe
Tilsmagt med cognac
Foi Gras Terrin
På bund af sprød salat, æble/løgkompot.
Østers 3 stk.
Serveret med citron og rødløg eddike
Tigerrejer
Pango Stegt på blandet salat
Røget laks
Med spinat a la creme
Salat med rejer
Med hjemmelavet tomatiseret dressing
Gratineret gedeost
På brød med marineret salat
Carpaccio
Af oksekød med parmesan, pesto og salat

[