Efterårsmenu

Efterårsmenu

Efterårs menu
3 retter 299,-

Forret:

Cremet jordskokkesuppe

Eller

valgfri forret

Fra menu kortet

Hovedret:

Krondyrfilet

sauté af løg og kål, serveres med kartoffelgratin og vildtsauce

Dessert:

Chokolade symfoni

Kage, is, mousse, creme og knas

Dagens vinmenu 199 –
glas hvid, rødvin og portvin eller dessertvin

Forretter:
½ Hummer naturel
Med salat og 2 slags dressing
Fiskesuppe
Med stykker af fisk og skaldyr
Hummersuppe
Tilsmagt med cognac
Foi Gras Terrin
På bund af sprød salat, æble/løgkompot.
Østers 3 stk.
Serveret med citron og rødløg eddike
Tigerrejer
Pango Stegt på blandet salat
Røget laks
Med spinat a la creme
Salat med rejer
Med hjemmelavet tomatiseret dressing
Gratineret gedeost
På brød med marineret salat
Carpaccio
Af oksekød med parmesan, pesto og salat