Nytårsmenu 2019

Nytårsmenu 2019

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.22″ fb_built=”1″ _i=”0″ _address=”0″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” _i=”0″ _address=”0.0″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” _i=”0″ _address=”0.0.0″ custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.27.3″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ _i=”0″ _address=”0.0.0.0″]

Nytårsmenu 2019

Forret

Valgfri forret fra hele menukortet

Hovedret

Kalvemørbrad

Serves med

glaserede rodfrugter
kartoffelgratin hertil choronsauce

Dessert

Nougat tærte, crème brulée og sorbet

3 retter 399,-

Vinmenu 250,-

Velkomstdrink, hvidvin, rødvin og portvin eller dessertvin

Forretter:
½ Hummer naturel
Med salat og 2 slags dressing
Fiskesuppe
Med stykker af fisk og skaldyr
Hummersuppe
Tilsmagt med cognac
Foi Gras Terrin
På bund af sprød salat, æble/løgkompot.
Østers 3 stk.
Serveret med citron og rødløg eddike
Tigerrejer
Pango Stegt på blandet salat
Røget laks
Med spinat a la creme
Salat med rejer
Med hjemmelavet tomatiseret dressing
Gratineret gedeost
På brød med marineret salat
Carpaccio
Af oksekød med parmesan, pesto og salat

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]