PROVENCE MENU 2
-
Foretter
-
hummersuppe
Tilsmagt med cognac
-
1/2 Hummer naturel
Serveres med to slags dressinger og citron
-
Blåmuslinger
Dampet i fløde og hvidvin
-
Tigerrejer
Panko paneret på blandet salat
-
Provence´s fiskesuppe
Med stykker af fisk og skaldyr
-
Foie Gras Terrin
Serveres med sprd salat og groft peber
-
Foretter på menu 2 serveres med hjemmebagt brød og smør
-
Hovedretter
-
Tournedos Bearnaise af mørbrad
Serveret med bearnaise sauce
-
Lammekrone
Serveres med glace og krydderurtepanade
-
Krondyrfilet
Serveres med glaserede valnødder og glace
-
Ovnstegt filet af havkat
Svøbt i parmaskinke, med porrecreme og jomfruhummerhaler
-
Desserter
-
Ostetallerken
Med 3 slags ost
-
Creme brulée
Glaseret vaniljecreme med sorbet
-
Nougattærte
Med Frugtcoufis og is
-
Chokolademousse
Med frugtcoufis
-
3 Retter
368,-