menu-2 3 retter kr 349 normal pris op til kr.420
-
Foretter
-
Hummersuppe
Tilsmagt med cognac
-
Blåmuslinger
Dampet i fløde og hvidvin
-
Tigerrejer
Panko paneret på blandet salat
-
Provence´s fiskesuppe
Med stykker af fisk og skaldyr
-
Foie Gras Terrin
Serveres med sprød salat og groft peber
-
Foretter på menu serveres med hjemmebagt brød og smør
-
Hovedretter
-
Tournedos Bearnaise af mørbrad
Serveret med bearnaise sauce
-
Lammekrone
Serveres med glace og krydderurtepanade
-
Torsk af filet
Svøbt i parmaskinke, med porrecreme, og hvide kartofler vendt i smør
-
Desserter
-
Ostetallerken
Med 3 slags ost
-
Creme brulée
Glaseret vaniljecreme med sorbet
-
Nougattærte
Med frugtcoulis og is
-
Chokolademousse
Med frugtcoulis