Provence Menu 1

Provence Menu

Provence Menu 1

 

 PROVENCE MENU 1

Mandag til torsdag 3 retter fra 199 

 2 retter fra 228 – 
3 retter fra 248-

Forretter

##Fiskesuppe.
med stykker af fisk og skaldyr
##Håndpillede rejer.
på sprød crouton og citron mayonaise + 10,-
##2 Østers naturel
med rødløgs vinagrette, citron og tabasco
##Tigerrejer.
Panko paneret på blandet salat + 10,-
##Blåmuslinger.
hvidvinsdampede i flød
Alle forretter på Provence menuen serveres med hjemmebagt brød og smør

Hovedretter

##Steak af kalv
200 g. serveres med pebersauce og små krydder kartofler 

##Laks
  Ovnbagt med spinat og pasta

  ##Perlehønebryst
Serveres med rødvins-sauce og små krydder kartofler

##Confiteret andelår
**Serveres med rødvinssauce og små krydder kartofler

#Desserter

##Nougattærte
**Serveres med is og frugtcoulís

##Creme brulée
**Glaseret vanille creme

##Pandekager
**Med is, orangesauce og mandler

##Fransk kaffe
**Kaffe med cointreau og piskefløde

 

[/restaurantmenu]