PROVENCE MENU 1
2 retter 228 – 3 retter 248
Forretter
Fiskesuppe. med stykker af fisk og skaldyr
Håndpillede rejer. på sprød crouton og citron mayonaise + 10,-Kyllingesalat. stykker af kylling i salat med bacon, pesto og parmesan 2 2 Østers naturel med rødløgs vinagrette, citron og tabasco
Tigerrejer. panko paneret på blandet salat + 10,-
Blåmuslinger. hvidvinsdampede i flød
Cremet jordskokkesuppe med ristet bacon
Escargots en coquilles. Snegle i hvidløg
Alle forretter på Provence menuen serveres med hjemmebagt brød og smør
Hovedretter
Steak af kalv
200 g. serveres med pebersauce og små krydder kartofler + kr 10
Laks
Ovnbagt med spinat og pasta
Perlehønebryst
Serveres med rødvins-sauce og små krydder kartofler
##Confiteret andelår
**Serveres med rødvinssauce og små krydder kartofler
#Desserter
##Nougattærte
**Serveres med is og frugtcoulís
##Creme brulée
**Glaseret vanille creme
##Pandekager
**Med is, orangesauce og mandler
##Fransk kaffe
**Kaffe med cointreau og piskefløde
##Chokolademousse
**Med frugtcoulis
[/restaurantmenu]